Ви переглядаєте: Главная > Загальні новини, Науково-освітні новини > Конкурс рефератів УЯТ та ДП «НАЕК «Енергоатом»

Конкурс рефератів УЯТ та ДП «НАЕК «Енергоатом»

14 грудня 2016 року на базі Національного Технічного Університету України «Київський Політехнічний Інститут імені Ігоря Сікорського» відбувся фінал конкурсу рефератів, організований Українським Ядерним Товариством та ДП «НАЕК «Енергоатом».

Відбіркові етапи конкурсу проводились у школах міст-супутників українських АЕС та місті Києві. За результатами відбіркових етапів до фіналу було обрано 14 учасників з усіх куточків України.

Фінал конкурсу відбувся в Залі адміністративної ради НТУУ «КПІ ім. І. Сікорського». Кафедрою АЕС та ІТФ Теплоенергетичного факультету було сформоване компетентне журі, до складу якого увійшли: кандидат технічних наук, заступник декана з навчально-виховної роботи Вадим Кондратюк, доцент, заступник декана з заочної форми навчання та роботи з іноземними студентами Валерій Коньшин та кандидат технічних наук, старший викладач кафедри Тимофій Бібік.

Голова журі Вадим Кондратюк вступним словом повідомив, що Теплоенергетичний факультет радий вітати талановиту молодь у своїх стінах та висловив сподівання, що обдаровані учні оберуть для вступу Київський Політехнічний Інститут.

Після підсумкового оцінювання реферат на тему «Світові тенденції та українські реалії поводження з відпрацьованим ядерним паливом» було названо кращим, а його авторку – ученицю 11 класу ЗОШ №3, м. Вараш Вероніку Водько визнано переможницею конкурсу. Друге місце посіла учениця 11 класу Енергодарської ЗОШ №7 Наталя Атаманюк із рефератом «Рівень соціального захисту мешканців Енергодару, постраждалих від Чорнобильської катастрофи». На третьому місці опинилася учениця 11 класу гімназії м. Вараш Валерія Берднік, яка представила на конкурсі роботу «Термометрія в атомній енергетиці».

За результатом виступів фіналістів члени журі визнали, що всі учасники фіналу показали ґрунтовні знання і вибір дуже важливих тем для сучасної атомної галузі.

Explore gaming innovation at Glory's revolutionary game tech , where the future of gaming unfolds.

Оставить отзыв