Ви переглядаєте: Главная > Загальні новини, Науково-освітні новини > V літня ядерна школа «Молодь і майбутнє атомної енергетики»

V літня ядерна школа «Молодь і майбутнє атомної енергетики»

VLYaSc-1

З 3-го по 15-е липня на базі Южно-Українського енергокомплексу відбулася V літня ядерна школа «Молодь і майбутнє атомної енергетики». У ній взяли участь кращі студенти і викладачі провідних вітчизняних вузів – Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут», Київського національного університету ім. Т. Шевченка, Одеського національного політехнічного університету, Національного університету «Львівська політехніка», Вінницького національного технічного університету, Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», а також двох вищих навчальних закладів Чехії – університету Західної Богемії (Західно-чеський університет) та Чеського технічного університету. Цього року до участі в ядерній школі запрошені також молоді фахівці НАЕК «Енергоатом» – переможці конкурсу наукових доповідей.

Практика проведення таких заходів заснована в 2011 році президентом Енергоатому з метою зміцнення партнерських взаємовідносин між НАЕК і профільними українськими вузами, вдосконалення шляхів підготовки кваліфікованих кадрів для атомної енергетики України і формування позитивного іміджу компанії. У їх ході студенти і науково-педагогічні працівники діляться власним досвідом і науковими розробками в сфері ядерної галузі. А організація школи безпосередньо на базі атомного об’єкту (Південно-Українська атомна станція – друга вітчизняна АЕС, яка приймає її учасників) дає можливість ознайомитися з практичною базою підприємства, поспілкуватися з керівництвом станції, задати питання та отримати на них відповіді під час проведення круглих столів.

Студенти та викладачі кафедри АЕС і ІТФ виступили з доповідями за тематиками своїх досліджень.

VLYaSc-2

Декан ТЕФ Є.М. Письменний та студенти кафедри АЕС і ІТФ

VLYaSc-3

VLYaSc-4

VLYaSc-5

VLYaSc-6

Студент кафедри АЕС і ІТФ В.В. Філонов

VLYaSc-7

Студент кафедри АЕС і ІТФ П.В. Косяк

VLYaSc-8

Доцент кафедри АЕС і ІТФ Є.В Шевель


Оставить отзыв