Ви переглядаєте: Главная > Загальні новини > “Атомні” спеціальності

“Атомні” спеціальності

В Україні розпочинається вступна кампанія. Багато абітурієнтів через війну переглядають свої колишні плани і досі думають над вибором професії та вишу для навчання. Є професії, актуальні в усі часи й за будь-яких обставин. Наприклад – пов’язані з атомною енергетикою. Причому вибір і спеціальностей, яких потребує ця галузь, і вищих навчальних закладів, де їх опановують, в Україні чималий. Тож дуже рекомендуємо звернути увагу саме на «атомні» спеціальності, і викладачі вишів, в яких такі є, розповідають, чому це варто робити.

⚡️ Чому КПІ?

Київський політехнічний інститут є провідним закладом вищої освіти у підготовці фахівців для атомної енергетики. Починаючи з далекого 1985 року тут готують справжніх професіоналів. Для нас надзвичайно важливо, якою буде якість підготовки наших випускників. Це доводить і склад викладачів, і постійний розвиток «атомного» напрямку навчання, і широкі можливості для стажування не лише в Україні, але й в Європі та США. А ще дуальність освіти, потужні виробничі практики і гарантоване подальше працевлаштування.

⚡️ Чим приваблюють спеціальності, пов’язані з атомною енергетикою?

Енергетика – це основа життєдіяльності країни. Основою ж енергетики є атомна галузь. Це той напрям, який постійно розвивається та має безліч перспектив. Особливо в нинішніх реаліях. І професіонали у цій галузі матимуть не лише стабільну роботу та конкуренту заробітну плату, а також можливість долучитися до наукових розробок, які сприятимуть подальшому розвитку ядерної енергетики.

Тут студенти отримують не лише ґрунтовні теоретичні знання – вони також проходять «живу» практику на базі атомних електростанцій ДП «НАЕК «Енергоатом». А найкращим гарантується і подальше працевлаштування, про що укладаються відповідні тристоронні договори.

Для найвідповідальніших та найкмітливіших є й інший бонус – заснована Енергоатомом стипендія. Та й це не всі цікавинки. А повніше та докладніше про них розповідає декан теплоенергетичного факультету КПІ Євген Письменний

інформація оновлюється…


Оставить отзыв