Ви переглядаєте: Главная > Міжнародні програми та гранти > Оголошення

Оголошення

  • до 24 березняУкраїнсько-німецький конкурс проектів фундаментальних досліджень
  • до 31 березня Конкурс українсько-французьких науково-дослідних проектів
  • до 31 грудняСтипендіальна програма Тіля – гранти на самоосвіту в США 
  • до 16 травня – Програма імені Фулбрайта, спонсорована урядом США, посідає чільне місце у системі міжнародної освіти. Узасаднена ідеєю взаємодії та взаєморозуміння й уґрунтована на пізнанні та повазі до розмаїтого світу.
  • до 1 листопада – Проведення досліджень в університетах США тривалістю від шести до дев’яти місяців. У конкурсі можуть брати участь особи віком до 40 років з дворічним професійним досвідом: викладачі; аспіранти та дослідники, які ще не мають наукового ступеня; кандидати наук (не пізніше 5-ти років після захисту); адміністратори вищих навчальних закладів; співробітники науково-дослідних установ; журналісти; фахівці з бібліотечної, музейної та архівної справи; спеціалісти у сфері управління культурою; працівники громадських організацій (НДО).
  • до 15 жовтня – Проведення досліджень в університетах, наукових та дослідницьких інституціях США на період від трьох до дев’яти місяців. У конкурсі можуть брати участь кандидати та доктори наук; діячі культури, фахівці з бібліотекарства, журналісти та юристи; дослідники без наукового ступеня з досвідом роботи не менше п’яти років та аспіранти або здобувачі напередодні захисту, які отримають науковий ступінь до початку гранту (1 вересня 2015 року).

Оставить отзыв