Ви переглядаєте: Главная > Науково-освітні новини > XII сесія Школи європейських студій в Україні

XII сесія Школи європейських студій в Україні

Представництво Європейського Союзу в Україні у співпраці з Українським освітнім центром реформ оголошують про набіручасників на дванадцяту сесію Школи європейських студій в Україні (EU Study Days in Ukraine).

Дванадцята сесія відбудеться 22 – 26 квітня 2015 року в Херсоні та буде зорієнтована на учасників із південних регіонів України.

Хто може взяти участь?

Участь можуть взяти студенти (останні курси) та випускники українських ВНЗ (які закінчили університет не більше, ніж три роки тому) із Херсонської, Одеської, Миколаївської, Кіровоградської областей та АР Крим (цільові регіони 12-ї сесії).

Пріоритет буде надаватися студентам та випускникам, що здобули (здобувають) освіту за спеціальностями: міжнародні відносини, європейські студії, право, політологія, економіка, фінанси, бізнес, соціологія, журналістика, історія, культурологія, філософія, філологія.

Як взяти участь?

Для подання заявки на участь в EU Study Days потрібно заповнити онлайн-анкету.

Кінцева дата подання заявок – 8 квітня 2015 року, 23.00.

Для участі у сесії буде відібрано 40 осіб з цільових областей. Відбір учасників відбуватиметься на основі поданої заявки та за такими критеріями: а) освітній рівень студента чи випускника, б) представлення якнайбільшої кількості регіонів, в) володіння англійською мовою.

Більше інформації про Школу, її минулі сесії ви знайдете на сайті Школи (www.eustudydays.com)


Оставить отзыв