Ви переглядаєте: Главная > Загальні новини > Засідання адміністративної ради КПІ ім. Ігоря Сікорського 15 березня 2022 року

Засідання адміністративної ради КПІ ім. Ігоря Сікорського 15 березня 2022 року

15 березня відбулося засідання адміністративної ради КПІ під головуванням ректора КПІ Михайла Згуровського

Були розглянуті наступні питання:

1. Про порядок роботи працівників КПІ під час дії правового режиму воєнного стану. Доповідачі: Ю.І. Якименко, А.А. Мельниченко

1.1. Заробітня плата за березень буде виплачена всім викладачам за виконання службових обовʼязків.

1.2. Положення про вступ 2022 готується і буде видане найближчим часом.

1.3. Атестаційні роботи можуть подаватися в електронному вигляді з електронним підписом. Наказом МОН може бути заміна атестаційних робіт на атестаційні іспити.

1.4. Для студентів, задіяних в обороні держави буде задіяний індивідуальний план або академічна відпустка.

1.5. Для невипускних курсів більшість кредитів можуть бути перенесені на наступний семестр, для випускних – навчання може бути за навчальним планом або за гнучким графіком.

1.6. Для невипускних курсів практика переноситься на наступний семестр, для випускних практика може проходити гнучко (на базі кафедр в дистанційному режимі).

1.7. Для 4-го курсу бакалаврату практика планується на травень, кваліфікаційні роботи – на червень.

1.8. Кредити за підготовку до кваліфікаційної роботи можуть бути перенесені на кредити за підготовку до кваліфікаційного іспиту.

1.9. У разі покращення ситуації і поновлення можливості навчання не обоʼязково проводити пари в синхронному режимі, можливий асинхронний режим.

[згорнути]
2. Про забезпечення життєдіяльності КПІ та об‘єктів його критичної інфраструктури

2.1. Створена оперативна група, яка щоденно обходить територію кампусу, перевіряє приміщення та територію. Забезпечується автопатрулювання території поліцією. Посилена безпека силами територіальної оборони, в якій беруть участь студенти. Безпекові питання оперативно вирішуються.

2.1. За останні 2 тижні сталися наступні аварії: порив теплової мережі біля енергокрила головного корпусу (ліквідовано), порив мережі холодного водопостачання біля 24 корпусу (ліквідовано). Питання вивезення сміття вирішено. Територіальну оборону забезпечено дровами для обігріву у нічний час.

2.2. Було організовано харчування для співробітників університету та волонтерів, які беруть участь в забезпеченні життєдіяльності КПІ. Укриття забезпечуються медикаментами, продуктами харчуванням та всім необхідним. За активну роботу відзначено оперативний штаб ФММ на чолі з деканом Мариною Кравченко.

2.3. В студмістечку залишилось близко 500 студентів. Вони залучені до збереження безпеки кампусу, приготвуванні їжі, розвантажуванням вантажів, інформаційної підримки інших важливих справ.

[згорнути]

Оставить отзыв