Ви переглядаєте: Главная > Загальні новини > Путівник для абітурієнтів «Шлях до кар’єри в атомно-енергетичній галузі»

Путівник для абітурієнтів «Шлях до кар’єри в атомно-енергетичній галузі»

Шановні колеги!

Українське ядерне товариство висловлює Вам подяку за сприяння у підготовці до видання систематизованої ознайомчої брошури для абітурієнтів профільних для атомної галузі закладів вищої освіти.

Відповідно до наданих матеріалів, секретаріатом громадської організації «Українське ядерне товариство» було підготовлено путівник «Шлях до кар’єри в атомно-енергетичній галузі», який увібрав у себе структуровану інформацію про те, як і де в Україні здійснюється підготовка кадрів для атомної енергетики та ядерної промисловості.

Путівник підготовлений з метою сприяння розвитку технічних спеціальностей та залучення молоді до навчання працевлаштування та побудови професійної кар’єри в атомній галузі України. Він включає в себе корисну інформацію для майбутніх студенів, яка допоможе їм не тільки визначитись з майбутнім фахом та конкретною спеціальністю, а і місцем подальшого працевлаштування.

Нашим завдання стало зібрати в одному місці інформацію про всі заклади вищої освіти, що готують фахівців для атомно-енергетичної галузі, умови вступу, вартість навчання,  наявність гуртожитків та військових кафедр та багато іншої корисної інформації, яка обов’язково знадобиться абітурієнту при здійсненні вибору місця навчання.

Інформація в довіднику структурована за наступними розділами:
1. Де можна працювати?
2. Де навчатись?
3. Яку спеціальність обрати?
4. Як вступити?
5. Як гарантовано отримати робоче місце після навчання?
6. Як познайомитись з роботою атомно-енергетичної галузі?
7. Як більше дізнатись про навчання у профільному ЗВО?

В кожному розділі дається вичерпна інформація та багато відповідей на найбільш часті запитання, що зазвичай турбують абітурієнтів перед вступом. Вся інформація для наповнення путівника була безпосередньо надана профільними закладами вищою освіти та є актуальною для вступної кампанії 2020 року.

Друковані примірники путівника, як і електронні аналоги, будуть розіслані у відокремлені підрозділи УкрЯТ, опубліковані на сайті Українського ядерного товариства та у соцмережах, поширюватимуться серед молоді під час інформаційно-просвітницьких та профорієнтаційних заходів Товариства, а також будуть надіслані відповідальним представникам згаданих закладів вищої освіти.

Переконані, що широке розповсюдження такого видання серед школярів і абітурієнтів буде сприяти збільшенню кількості вступників на профільні для атомної галузі спеціальності, а університетам дасть нові можливості залучати до навчання сумлінних й успішних студентів та готувати висококласних фахівців для атомної й суміжних галузей.

З путівником «Шлях до кар’єри в атомно-енергетичній галузі» Ви можете ознайомитись на сайті Українського ядерного товариства за посиланням: bit.ly/3dMNfnE

З повагою

Секретаріат Українського ядерного товариства 

via: https://ukrns.org/


Оставить отзыв