Ви переглядаєте: Главная > Міжнародні програми та гранти > Енергоатом призначив персональні стипендії кращим студентам

Енергоатом призначив персональні стипендії кращим студентам

Компанія «Енергоатом» призначила стипендії кращим студентам, які навчаються у закладах вищої освіти, що готують кадри для атомної енергетики. Грошові виплати за період з 1 липня по 31 грудня 2018 року отримають 38 майбутніх атомників – кращі з кращих серед тих, хто опановує професію в рамках тристоронніх договорів «освітній заклад – студент – АЕС». Чотирнадцятеро з них навчаються за тристоронніми угодами з Южно-Українською АЕС.

Персональні щомісячні стипендії в розмірі 1000 грн призначено відповідно до «Положення про персональну стипендію ДП «НАЕК «Енергоатом», спільних рішень працедавця та профспілкового комітету і на підставі подань вчених рад закладів вищої освіти.

У списку стипендіатів студенти Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут», Одеського національного політехнічного університету, Вінницького національного технічного університету, Національного університету «Львівська політехніка» та Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Вони навчаються за спеціальностями «Атомна енергетика», «Технології теплоносіїв та поводження з радіоактивними відходами на АЕС», «Електричні станції», «Фізика та астрономія», «Ядерна енергетика».

«Ми вітаємо наших стипендіатів, щиро бажаємо їм подальших успіхів у навчанні і з нетерпінням чекаємо на них на нашому підприємстві, – наголошує провідний інженер відділу кадрової політики управління кадрів ВП ЮУАЕС Алла Мосяєва.- Стати членами нашого колективу вони зможуть за умови виконання вимог тристоронньої угоди – гарне навчання та дотримання навчальної дисципліни гарантуватимуть їм перше робоче місце на Южно-Українському енергокомплексі».

via: http://www.energoatom.kiev.ua/ua/


Оставить отзыв