Ви переглядаєте: Главная > Науково-освітні новини > Sef-2017, 9th Sustainable Energy Forum of Eastern Europe

Sef-2017, 9th Sustainable Energy Forum of Eastern Europe

З 9 по 11 жовтня 2017 р. у конгресно-виставковому центрі «Парковий» (Київ) пройде найбільший у Східній Європі бізнес-захід, присвячений новітнім енергетичним технологіям, відновлювальним джерелам енергії та енергоефективності – 9-та Міжнародна Конференція та Виставка Сталої Енергетики SEF-2017 KYIV.

Участь у SEF KYIV традиційно приймають власники та топ-менеджери компаній, які зацікавлені у розвитку інвестиційних енергетичних проектів у промисловості та муніципальному секторі, сонячній енергетиці, вітроенергетиці, біоенергетиці та інших галузевих напрямках.

Цього року SEF-2017 KYIV буде проходитись у 3-денному форматі. Зокрема, 9-10 жовтня проходитиме конференція, 10-11 жовтня відбуватиметься виставка.

Вперше у 2017 р. складовою частиною SEF KYIV стане Tech Energy Competition – SEF AWARDS — конкурс проектів сталої енергетики у Східній Європі.

Важливою складовою SEF KYIV також є програма зустрічей B2B за попередньо затвердженим розкладом.

Протягом трьох днів на SEF-2017 KYIV будуть представлені та обговорені останні законодавчі зміни та ініціативи в Україні та інших країнах Східної Європи в контексті глобальних змін світової енергетичної карти та останніх технологічних досягнень.

Також 10 та 11 жовтня під час SEF-2017 KYIV буде проведено комплекс навчальних семінарів для малих підприємців та домовласників, які будуть присвячені рішенням у сфері енергоефективності та відновлювальної енергетики, які дозволять не лише зменшити рахунки за енергоресурси, але і почати власний стабільний бізнес.

Приєднуйтесь до нас: https://ua.sefkyiv.com/
+38 044 383 03 56

Facebook: https://www.facebook.com/sefkyiv2017/


Оставить отзыв