Ви переглядаєте: Главная > Науково-освітні новини > «Адаптаційний курс» з фундаментальних дисциплін для першокурсників КПІ ім. Ігоря Сікорського

«Адаптаційний курс» з фундаментальних дисциплін для першокурсників КПІ ім. Ігоря Сікорського

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» запрошує на «Адаптаційний курс» з фундаментальних дисциплін для першокурсників на 2017–2018 навчальний рік (Ліцензія МОН України: Серія АЕ №527265 від 09.09.2014 р.)

Курс направлений на поєднання трьох взаємопов’язаних процесів, а саме: усунення прогалин з фундаментальної підготовки, шляхом здобуття та систематизації знань, допомога студентам адаптуватись до розуміння основ Вищої математики (Фізики), а також надання можливості підвищення ефективності засвоєння студентами матеріалу університетських дисциплін.

Кожен студент, за своїм бажанням, буде мати можливість прослухати додатковий адаптаційний курс з відповідної фундаментальної дисципліни.

До роботи в групах планується залучити висококваліфікованих викладачів відповідних профілюючих кафедр університету, що дозволить повністю синхронізувати програму додаткових занять з програмою викладання відповідних університетських дисциплін.

Навчання розпочинається з вересня (субота, неділя). Заняття будуть проходити в лекційно-консультативній формі. Вхід вільний за попередньою реєстрацією.

НАВЧАННЯ БЕЗКОШТОВНЕ.

ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОХОДЖЕННЯ КУРСУ, КОЖЕН СТУДЕНТ МАТИМЕ МОЖЛИВІСТЬ ОТРИМАТИ ДОДАТКОВІ БАЛИ ДО СМЕСТРОВОГО РЕЙТИНГУ З ВІДПОВІДНОЇ ДИСЦИПЛІНИ!

За своїм особистим бажанням, студент буде мати можливість прослухати додатковий ПОГЛИБЛЕНИЙ КУРС відповідної фундаментальної дисципліни. Заняття планується розпочати з жовтня (по мірі комплектації груп). Групи формуватимуться за рівнем підготовленості студентів, з метою підвищення якості навчання – за результатами Вхідного Ректорського контролю.

НАВЧАННЯ ПЛАТНЕ

РЕЄСТРАЦІЯ

• Телефони для довідок: (067) 500-56-21, (096) 689-87-84

via – http://kpi.ua/node/14685


Оставить отзыв