Ви переглядаєте: Главная > Науково-освітні новини > Делегація компанії Huawei

Делегація компанії Huawei

2 червня «КПІ ім. Ігоря Сікорського» відвідала делегація представників компанії Huawei Technologies Co. Ltd. (Китайська народна республіка).

Це одна з найвідоміших китайських компаній у галузі інформаційно-комунікаційних технологій. Велику увагу приділяє вона дослідженням і впровадженню нових розробок, вкладаючи в це щороку значну частину своїх прибутків. Відділення компанії існують в багатьох країнах світу. З 1997 року існує її представництво в Україні. Як відзначив керівник делегації Жао Кешуай, нині в числі його співробітників багато і випускників КПІ. Компанія має партнерські стосунки з вітчизняними університетами та науково-дослідними установами і нині розширює співпрацю.

Під час зустрічі представники низки інститутів і факультетів НТУУ «КПІ» ознайомили китайських колег зі своїми дослідженнями і розробками в галузі систем охолодження і терморегулювання потужних електронних комплексів, електрохімічних систем для батарей конденсаторів тощо.

З 2016 р. кафедра АЕС і ІТФ тісно співпрацює з теплотехнічним підрозділом Українського дослідницького центру компанії Huawei Technologies Co. Ltd. (Китайська народна республіка). Наукові співробітники лабораторій теплових труб та теплофізичних досліджень займаються розробкою перспективних систем охолодження та термостабілізації сучасного радіоелектронного обладнання.

В ході зустрічі представники компанія Huawei оголосили про приєднання до стипендіальної програми студентів теплоенергетичного факультету. Тепер кращі студенти кафедри АЕС і ІТФ (зокрема спеціалізації “Теплофізика”) мають можливість отримувати стіпендіальне забезпечення від нашого китайського парнера.


Оставить отзыв