Ви переглядаєте: Главная > Загальні новини, Науково-освітні новини > Презентація програмного комплексу AutoCAD 2016

Презентація програмного комплексу AutoCAD 2016

11 жовтня на кафедрі АЕС і ІТФ Теплоенергетичного факультету НТУУ “КПІ ім. Ігоря Сікорського” відбулась презентація важливого для інженерних розробок програмного комплексу AutoCAD 2016

Ліцензію на AutoCAD і ряд супутніх із ним програмних продуктів фірми Autodeskтеплоенергетичному факультету передала компанія ООО “Проект Консалтінг” представники якої, сумісно з адміністрацією факультету організували презентацію.

На презентацію запросили представників провідних проектних організацій України, таких як “ГНИЦ СКАР”, “КИЭП”, ООО “Ганза”, “Енергомашпроект” та інші. Презентацію вели: декан факультету проф. Письменний Є.М., генеральний директор ООО “Проект Консалтінг” Бровко А.А., та керівник департаменту Autodesk, що здійснює нагляд за розповсюдженням ліцензій AutoCAD на території України Дегтяренко А.А. Обидва випускники теплоенергетичного факультету.

В ході презентації представники ООО “Проект Консалтінг” наголосили, що завдяки курсу Нашої країни на Євроінтеграцію проектні організації, а з ними і вищі учбові заклади будуть зобов’язані використовувати Європейські формати оформлення конструкторської документації. В зв’язку з цим необхідно підготувати платформу такого переходу, щоб він був якомога безболісним.

Учасники презентації ознайомились з основними новинками програмного комплексу AutoCAD 2016 і зауважили необхідність створення на базі комп’ютерної лабораторії теплоенергетичного факультету НТУУ “КПІ” курсів підвищення кваліфікації для користувачів AutoCAD.


Оставить отзыв