Ви переглядаєте: Главная > Загальні новини > На РАЕС відбулося закриття 4-ої Літньої Ядерної Школи

На РАЕС відбулося закриття 4-ої Літньої Ядерної Школи

2 липня відбулося закриття четвертої Літньої Ядерної Школи. Організатори в особі представників ДП «НАЕК «Енергоатом» привітали студентів та викладачів вузів і вручили почесні сертифікати учасникам нинішньої Ядерної Школи. Четверту Ядерну Школу, яка проходила на чарівних берегах Білого озера, учасники охарактеризували як «чарівність», попереднім були надані назви – «випадковість», «тенденція», «закономірність».

SNSc2015_1

Нагородження учасників та вручення сертифікатів про проходження навчання відбулося в інформаційному центрі РАЕС «Полісся». Як зазначила директор Департаменту управління кадрами виконавчої дирекції ДП «НАЕК «Енергоатом» з кадрів, праці та соціальних питань Ірина Косінова, всі виші дуже сильні і прекрасно готують майбутніх фахівців. «Ми бачимо, наскільки потужні знання мають цьогорічні учасники школи. Хочеться підкреслити, що на нинішній Ядерній Школі студенти добре мотивовані на подальшу роботу в ядерній галузі». Вона також висловила подяку генеральному директору РАЕС Павлу Павлишину, який підтримав пропозицію про проведення 4-ої Ядерної Школи на Рівненській АЕС.

Викладач Одеського політехнічного університету Олександр Корольов відзначив, як позитив, що всі засідання в Ядерній Школі проходили у вигляді цікавих дискусій, – «Це для мене вже третя ядерна школа. Тут ми мирно змагаємось: змагаємось ідеями, змагаємось знаннями – лише така боротьба повинна бути в Україні. Подібні школи не лише є прикладом для молоді, ми також дивимося, які нові розробки проводяться у інших вузах в галузі енергетики. Це дає розуміння, що ще є чому вчитися. І такі школи потрібно підтримувати, наскільки можливо».

Студенти відзначили, що нинішня Ядерна Школа, яка проводилася на Рівненській АЕС, дала можливість оцінити свій рівень знань, поспілкуватися з фахівцями діючої атомної станції, а також чудово відпочити.

SNSc2015_2

«В умовах підвищення вимог до якості продукції, зокрема електроенергії, відповідно підвищуються вимоги і до рівня підготовки фахівців. Ядерна Школа дає можливість скорегувати напрямки підготовки майбутніх енергетиків. До того ж, ВП РАЕС має великий досвід не тільки в експлуатації, але і у профорієнтаційній роботі, роботі з молоддю», – підкреслив заступник генерального директора ВП РАЕС з персоналу Олександр Остаповець.

 

За матеріалами:http://www.rnpp.rv.ua

Метки: ,


Оставить отзыв