Ви переглядаєте: Главная > Науково-освітні новини > Хакатон енергетичної свободи Hack4energy

Хакатон енергетичної свободи Hack4energy

Захід відбудеться 19, 20 та 21 червня 2015 року і покликаний знайти технологічні та поведінкові рішення для стабілізації енергосистеми в Україні.
Наразі хакатони підтверджено у Києві, Вінниці, Івано-Франківську, Кривому Розі, Львові, Луцьку, Одесі, Тернополі, Харкові та Чернівцях. Тому, розповідайте своїм друзям по різним містам, щоб долучались до творення енергетичної свободи нашої країни.
Взяти участь у триденному #hack4energy можуть програмісти, дизайнери, розробники соціальних ігор та мобільних додатків, спеціалісти з гейміфікації та поведінкової економіки, енергетики та технологій, психологи та соціологи, рекламісти та SMM- менеджери, аніматори та відео-продюсери, журналісти, копірайтери та всі, хто прагне поведінкових змін в енергетиці. Для цього необхідно попередньо зареєструватися та пройти конкурсний відбір.
А для студентів діють знижки (50% від ціни квитка без знижок).
Якщо Ви – студент, присилайте на адресу info@greencubator.info Ваш відсканований студентський квиток із зазначенням “Hack4energy student” у назві листа і Вам надішлють промо-код.


Оставить отзыв