Ви переглядаєте: Главная > Міжнародні програми та гранти, Науково-освітні новини > Конкурс інноваційних ідей

Конкурс інноваційних ідей

Оголошено Конкурс інноваційних ідей «UKRAINE – UKraine Replication, Awareness and INnovation based on EGNSS», спрямований на розробку та популяризацію додатків з використанням систем супутникової навігації EGNSS (European Global Navigation Satellite Systems) в Україні.

konkurs

У Конкурсі можуть брати участь студенти, аспіранти, вчені та співробітники вищих навчальних закладів і науково-дослідних установ, творчі спільноти науковців та підприємців, представники малих та середніх підприємств України, діяльність яких пов’язана з супутниковими навігаційними системами, а також інші фізичні особи.

Перші три переможці Конкурсу, які визначаться 16 вересня 2015 року, отримають цінні електронні гаджети, та можливість взяти участь у конференції “European Space Solutions“, яка відбудеться у 2016 році. Найцікавіші проекти, отримають запрошення до участі у Міжнародному фестивалі стартапів «Sikorsky Challenge 2015», який відбудеться 14 жовтня 2015 у Центрі інноваційного підприємництва НТУУ «КПІ». Переможці Конкурсу зможуть презентувати свої ідеї перед інвесторами та бізнес-ангелами, та отримати інвестиції.

Умови Конкурсу https://www.facebook.com/events/442579722583259

та на сайті http://www.project-ukraine.eu/receiver/contest.php

Для участі у конкурсі необхідно заповнити Заявку http://goo.gl/forms/1PfOPbvC6s


Оставить отзыв