Ви переглядаєте: Главная > Загальні новини, Науково-освітні новини > Ярмарок вакансій

Ярмарок вакансій

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» та Центр розвитку кар’єри НТУУ «КПІ» запрошує відвідати «Ярмарок вакансій. Робота для тебе – Весна 2015», який проходитиме 16 квітня 2015 року на території університету (корпус №18, хол 2 поверху), з 10.00 по 16.00.

На Ярмарку будуть представлені підприємства та організації (компанія «ЕРАМ Systems», компанія Melexis, компанія Materialise, компанія Unilever, компанія «JTI», ТОВ «Прогресстех – Україна», компанія «life:)», компанія «SPS Commerce», компанія «E-Consulting», IT компанія «SMART business», компанія «Smart Group», компанія «ringoo», ТОВ «Костал», ТОВ «Технології мереж», ТОВ «ЕПСІ СОФТ», ТОВ “ЕПАМ Системз”, ТОВ “УАПРОМ” та багато інших), що зацікавлені у працевлаштуванні перспективних студентів та молодих спеціалістів.

Під час Ярмарку студенти і випускники НТУУ «КПІ», а також інших ВНЗ зможуть ознайомитись з діяльністю представлених компаній та організацій, отримати інформацію про наявні вакансії та відкриті програми з працевлаштування, стажування, проходження практики, матимуть можливість відвідати презентації компаній «JTI», IT компанія «SMART business», «Костал», «Cognianse».

Запрошуємо всіх бажаючих!!!


Оставить отзыв